Financiering van uitgaande facturen.

Zonder voldoende liquide middelen is (verder) groeien haast onmogelijk. Een snelle financiering is daarom van cruciaal belang.

Read More
Opvolging van uw debiteurenadministratie.

Opdat u zich op meer productieve taken zou kunnen concentreren, beheert CFG de door u overgedragen debiteurenportefeuille.

Read More
Kredietanalyse van uw klanten.

Een minimum aan informatie over uw debiteuren verlaagt het risico op mogelijke onaangename verrassingen en bijhorende kopzorgen.

Read More

Commercial Finance Group in een notendop

NV Commercial Finance Group (CFG) is de Europese afdeling van The Commercial Finance Group. Deze 100% bankonafhankelijke groep is ontstaan in 1976 in de Verenigde Staten. Buiten het land van oorsprong zijn er filialen in Canada en Australië.

De NV Commercial Finance Group is opgericht in 1998. Als 100% bankonafhankelijke factor richten wij ons tot starters, kleine, jonge en snelgroeiende bedrijven. Kmo’s met een minimale jaaromzet van € 120.000.

Beschikt u over een klein financieel weerstandsvermogen en/of krijgt u van uw bank niet de nodige steun om uw expansie te financieren? Dan kunnen wij u helpen. Wij kunnen uw bedrijf de financiële ademruimte geven om te groeien.

 

 bekijk CFG op Kanaal Z